Apteekin vinkit

Meiltä saat vinkkejä itsehoitoon, hyvinvointiin ja ihonhoitoon. Tutustu henkilökuntamme suosittelemiin tuotteisiin. Vinkkaamme vuodenaikaan ja teemaan sopivat täsmätuotteet.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme sekä kauden tarjoustuotteisiin!

Hoitavia uutuuksia talvi-iholle!

 

Talvella iho kuivuu ja ärsyyntyy erinäisistä syistä. Tässä pari poimintaa hoitavista täsmätuotteista talven piiskaamalle iholle.

 

CeraVe Advanced repair ointment -geelivoide on herkälle ja ärtyneelle iholle suunnattu tuote. Se kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti kuivia ihoalueita. Sitä voi käyttää kasvoille ja vartalolle tai vaikkapa huulivoiteena. Voide sisältää tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, vaseliinia ja keramideja, jotka vahvistavat ihon läpäisyestettä. Tuote on hajusteeton ja sopii koko perheelle.

 

Avene Cicalfate+ -seerumi on tarkoitettu hoitamaan herkistynyttä kasvojen ihoa. Se rauhoittaa ihoa tehokkaasti, hillitsee punoitusta sekä kosteuttaa. Seerumi sisältää ihoa korjaavia ja rauhoittavia ainesosia, joten tämän avulla myös ihon oma suojamuuri palautuu tehokkaammin. Tuote on hajusteeton ja sopii 12-vuotiaasta lähtien.

Ota meihin yhteyttä

Osoite

Mall of Tripla (4. krs)
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Aukioloajat

Olemme avoinna ma-pe 7-22 ja la-su 9-22

Yhteystiedot

Puh: 09-8689240 (ei lisämaksullinen)
info(at)pasilanapteekki.fi