fbpx

Apteekin vinkit

Apteekin vinkit

Meiltä saat vinkkejä itsehoitoon, hyvinvointiin, ihonhoitoon. Tutustu henkilökuntamme suosittelemiin tuotteisiin. Vinkkaamme vuodenaikaan ja teemaan sopivat täsmätuotteet. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme sekä kauden tarjoustuotteisiin!

Ajankohtaiset tuotteet syksyyn

 Syyskauden tuotteet liittyvät vastustuskyvyn ylläpitoon. Aina kannattaa pitää valmiina varalla myös tuotteet vastaiskuun, jos flunssa kuitenkin yllättää. Sairaana apteekkiin ei pitäisi lähteä.
Paras puolustushan on KÄSIEN PESU, ja tärkein terveyttä ylläpitävä ravintolisä on D-VITAMIINI, jota on vaikea saada ravinnosta tarpeeksi. Esimerkiksi Minisun-purutabletti kerran päivässä on helppo rutiini.
Suojaa ylähengitystieinfektioita ja pöpöbileitä vastaan saa myös pitämällä nenän limakalvot terveinä ja vahvoina kosteuttavilla NENÄSUIHKEILLA. Esimerkiksi A-Vita Hydra+ on loistava valumaton kostuttaja, joka sisältää paljon hoitavia vitamiineja ja kostuttavaa hyaluronihappoa.
Jos flunssan oireita tuli kaikesta huolimatta, ota heti käyttöön nielussa vaikuttava SINKKIASETAATTIVALMISTE. Kätevin on FluAcute Zinc+ sinkkisuihke, sillä uutta sinkkisuojakerrosta tulee lisätä säännöllisesti päivän mittaan. Toinen oma flunssatuotesuosikkini on Nasolin Flustopper-nenäsumute. Sitä voi käyttää sinkkisuihkeen lisäksi (toki myös sen vaihtoehtona), jos et todellakaan halua sitä flunssaa kyseisellä hetkellä saada! Flustopper estää virusten lisääntymistä nenässä ja vähentää limakalvoturvotusta.
Pysytään terveinä ja tervehdytään, varaathan tarpeeksi lepoa arjesta palautumiseen ja flunssasta toipumiseen! 🙂

– Emma, farmaseutti –

Minisun 20 mikrogrammaa 200 tablettia D-vitamiini 17,46€  (tarjous syyskuussa: 13,90 €)
A-Vita Hydra+ nenäsuihke 15,32 €
FluAcute Zinc+ sinkkisuihke 20,50 €
Nasolin Flustopper nenäsuihke 11,87 €

Silmänympäryksiä piristämään IVY AÏA silmänympärysvoide! 🙂

Ihanan pehmeä ja kevyt voide kosteuttaa tehokkaasti häivyttäen samalla tummia silmänalusia, turvotusta ja juonteita. Voide sisältää superkombon hyaluronihappoa, E-vitamiinia, kofeiinia sekä merilevästä saatua Jania Rubens uutetta, jotka kaikki kosteuttavat ja hellivät herkkää silmänympärysihoa. ♥
Täysin hajusteeton ja vegaaninen tuote sopii aivan kaikille 🙂
IVY AÏA EYE CREAM WITH VITAMIN E (15ML) 11,74€
–  Jenna, kosmetiikkaneuvoja  –

Ota meihin yhteyttä

Osoite

Mall of Tripla (4. krs)
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Aukioloajat

Olemme avoinna joka päivä 07-22